Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Taste & Joy

Catering, foodtruck en kookworkshops!  

Bekijk mijn workshops

BBQ tijd!

Vanaf nu is ook weer onze BBQ workshops te boeken.

Een heerlijke BBQ met andere recepten dan standaard!

Wat dacht u van kippenvleugels in citroen knoflook marinade of karbonaatjes in een citroen rozemarijn marinade en zelfs een dessert vanaf de BBQ. Geweldig om een leuke middag eerst samen het eten te maken en daarna heerlijk uitgebreid te BBQ-en.

Kinder workshops

Alle workshops zijn natuurlijk ook voor kinderen, we passen alleen de gerechten en menu's aan! Wilt u de kinderen cupcakes, een high tea, bonbons of een heel diner laten maken, alles kan. De kinderen maken het ook helemaal zelf onder mijn begeleiding.

Kinderen koken voor hun ouders

Wat is nu leuker dan dat kinderen gaan koken onder mijn begeleiding voor hun ouders! Een heerlijk diner op tafel zetten of misschien wel allemaal lekkere tapas. Alles kan natuurlijk gemaakt worden door de kinderen, waarna misschien papa en mama samen gaan dineren met kaarslicht of gezellig samen alles opeten met de kinderen erbij!

Tapas

Tapas is de aanduiding voor een Spaans aperitiefhapje. Traditioneel is een tapa een eetlustopwekkend hapje dat in Spaanse cafés bij een alcoholhoudend drankje (bier, wijn, sherry) wordt genuttigd. Soms worden in Spaanse cafés (met name in Andalusië en in het binnenland) bij het bestelde drankje automatisch één of meerdere tapas gratis gegeven. Neem bijvoorbeeld, gehaktballetjes in tomatensaus, spiesjes met chorizo en kip of gamba’s met knoflook en paprikapoeder, super lekkere hapjes. 

Fingerfood

Fingerfood, amuses, tapas. We eten tegenwoordig graag en veel kleine hapjes. Het leuke van deze gerechten is dat je ze op verschillende momenten en manieren kunt gebruiken: als hapjes op een feest, bij het aperatief voor een maaltijd (amuse), veel soorten bij elkaar vormen een heuse fingerfood workshop. Tijdens deze workshop maakt u heerlijke kleine hapjes wat er super mooi uitziet en het beste wat zalig smaakt!

High tea

Een high tea (ook bekend als meat tea) is in Engeland, Ierland en Schotland iets heel anders dan men in Nederland denkt, het is een maaltijd die rond zes uur gegeten wordt door arbeiders. Meestal met gerechten als witte bonen in tomatensaus op wittebrood, worstjes, kaasjes, eieren en chips. In Nederland en Duitsland is een High Tea een luxueus middagritueel.

Met heerlijke zelfgemaakte scones met clotted cream, brownies en bijvoorbeeld sandwiches.

Tijdens de workshop high tea maken we heerlijke gerechtjes zoals wij die zien in Nederland en dekken daarna mooi de tafel waarna jullie gezellig gaan eten.

Sushi

Sushi is een hapje uit de Japanse keuken met een doorsnede van enkele centimeters. Het bestaat altijd uit (afgekoelde) gekookte rijst is met rijstazijn gezuurd. Dit wordt typisch gecombineerd met andere ingrediënten als vis of zeevruchten, gebakken ei, groenten en soms tropische vruchten. De ingrediënten en presentatie van sushi kunnen sterk uiteenlopen, maar het ingrediënt dat alle sushi gemeenschappelijk hebben is rijst. In deze workshop leert u de basis, hoe maken we de rijst, hoe gaan we de sushi rollen en hoe maken we eventuele bijgerechten. Uiteindelijk staat er een tafel vol met heerlijke sushi wat u daarna kan opeten.

Vraag een offerte aan

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank u voor u interesse in een kookworkshop. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.